CUM JOC

Ca să intri în jocul Ştii cu banii mai întâi îţi faci un cont. Ţine minte că aici se salvează tot ce faci în platformă. Apoi, după ce te-ai înregistrat, alegi un personaj cool care să te reprezinte. Îl costumezi cum vrei, îi pui tunsoarea și culoarea de păr care-ţi plac. Abia acum ești gata să afli cum gestionezi banii, cu cap!

Miza Știi cu banii este să ajungi la finalul unei hărţi cu 100 de căsuţe și, în același timp, punctajul tău să fie pe plus. Sau venitul, poţi să-i spui cum vrei. Atenţie, nu ai voie să sari nicio căsuţă – toate vor fi parcurse consecutiv! Cu fiecare căsuţă bifată, pierzi o unitate de energie.

Jocul începe cu 5 unităţi de energie şi un punctaj/venit iniţial de 1.500 lei.

Zilnic, primești câte 5 unităţi de energie. Ai 24 de ore să le consumi! A doua zi, o iei de la capăt, tot cu 5 unităţi, și tot așa, până ajungi să termini jocul. Fii pe fază și revino zilnic pe Știi cu banii! Atenţie, energia nu se reportează de la o zi la alta!

Important – o dată la 20 de căsuţe parcurse, punctajul tău se mărește cu un salariu de 1.500 lei! E ca în viaţă: munceşti şi eşti plătit.

În fiecare căsuţă, o să găsești jocuri și tot felul de provocări. Dacă treci de ele cu succes, primești recompense în bani virtuali sau energie. O să vezi că unele jocuri îţi testează cunoştinţele financiare, altele spiritul de observaţie, ori memoria, sau mai găsești și puzzle-uri interesante de rezolvat. Dar, firește, mai sunt și jocuri care ţin fix de noroc! Să ai baftă și spor la premii pe Știi cu banii!Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer